Informaţii despre produse


Costurile pentru energie continuă să crească – nu puteți face nimic în acest sens. Totuși, puteți face ceva pentru a împiedica creșterea consumului de energie. O proporție considerabilă din costurile energetice poate fi economisită cu o izolare eficientă. Datorită tehnologiei de ultimă generație, cu ferestrele și ușile Schüco se pot economisi până la 80 % din costurile de încălzire. Datorită unei varietăți de opțiuni de design, ușile de intrare din aluminiu Schüco pot fi perfect adaptate după gustul propriu și arhitectura clădirii dvs. Întotdeauna va exista o ușă de aluminiu care vi se potrivește. Acestea  combină aspectul elegant, particularizat cu cel mai înalt grad de securitate, izolare termică, fiabilitate și durabilitate. Ușile glisante garantează un aflux maxim de lumină. Rezultatul: mai multă lumină naturală, stare de bine și un grad de confort mai ridicat. Stabilitatea mecanică a construcțiilor din aluminiu Schüco și din oțel Jansen permit realizarea unei suprafețe vitrate deosebit de generoase, creând o ambianță unică, deschisă a spațiului de locuit. Schüco și Jansen oferă o varietate de soluții nu numai pentru zona exterioară, ci și pentru interior. Avantajele dumneavoastră:

 • Confort termic
 • Izolare fonică
 • Accesibilitate
 • Economie de spaţiu
 • Rezistență antiefracţie
 • Diferite tipuri de deschideri
 • Varietate de culori

EFICIENȚA ENERGETICĂ – IZOLAȚIA FACE DIFERENȚA

Conservarea resurselor este prioritatea principală. Ușile glisante și pliante Schüco și Jansen nu numai că ajută la economisirea energiei și la protejarea climei, ci și la reducerea cheltuielilor, datorită izolației termice optime. Climatul interior rămâne constant, energia este economisită, iar costurile reduse. În sezonul rece, căldura rămâne în interior, iar în zilele fierbinți de vară, spațiul rămâne plăcut răcoros. În general, ușile glisante și pliante asigură un confort maxim în locuință împreună cu un ambient și un mediu interior plăcut.

SIGURANȚĂ – PERICOLELE PUR ȘI SIMPLU SUNT EXCLUSE

Construcțiile din sisteme de aluminiu Schüco depășesc cu mult definiția simplă a stării de siguranță. De exemplu, datorită tehnologiei inovatoare Schüco, degetele nu vor mai fi prinse în ușă, chiar dacă acestea se închid și se blochează automat. Siguranță încorporată Sistemele glisante din aluminiu Schüco îndeplinesc toate cerințele privind funcționalitatea, confortul și designul – respectând în același timp cerințe înalte de siguranță. În primul rând, aliajul de aluminiu din care sunt făcute profilele conferă stabilitate elementelor, iar, cu echipări speciale suplimentare de feronerie se pot face construcții cu protecție antiefracție până la clasa de rezistență 2 (RC2). De asemenea, nu este neglijată nici siguranța elementelor glisante motorizate: Schüco e-slide dispune de o protecție sigură la atingere, datorită software-ului încorporat. Acest software întoarce instantaneu cerceveaua atunci când aceasta întâlnește un obstacol, cum ar fi o persoană sau un obiect. Opțional, este disponibil un senzor cu infraroșu, care detectează obstacole chiar din momentul în care acestea se apropie de sistem. Monitorizarea deschiderii și închiderii Schüco oferă, la cerere, un modul integrat de monitorizare a deschiderii și închiderii cu funcție de feedback pentru comanda electronică de blocare la ieșirea din casă. Acest sistem de monitorizare conține o interfață pentru integrarea în sistemul de automatizare al clădirii. În plus, acesta poate fi integrat cu sisteme de alarmă pentru a spori siguranța locuinței și a familiei.

CONFORT – COMPLET AUTOMATIZAT

Confortul locuinței vine automat cu Schüco. Degetul mic este suficient pentru a deschide sau închide ușile. Dintr-o singură privire puteți verifica dacă toate ușile sunt închise. Schüco e-slide – funcționează la apăsarea unui buton Schüco a dezvoltat tehnologia e-slide pentru a ușura utilizarea și manevrarea ușilor glisante. Cu această tehnologie cercevele de până la 500 kg sau elemente de 3,5 x 3,2 metri pot fi deplasate silențios, complet automat și rapid. În special copiii sau persoanele în vârstă apreciază aceste variante de acționare confortabile. Sistemul automat e-slide este complet ascuns în profil și poate fi operat printr-o tastatură plasată pe canat, printr-o tastatură montată pe perete, sau poate fi integrată în sistemul de automatizare al clădirii. Schüco e-slide asigura automatizare completă pentru uși glisante și uși liftant glisante. În plus, software-ul “inteligent” asigură și protecție împotriva prinderii degetelor. Blocarea în exterior este exclusă Cu cititorul de amprente de la Schüco nu vă veți mai bloca niciodată pe balcon sau pe terasă. Acest sistem biometric, care este integrat în profilul exterior al ușii, necesită pur și simplu trecerea unui deget peste banda de citire termică. Ușa liftant-glisantă este astfel deblocată și deschisă automat. Condiția preliminară este ca amprenta să fie stocată în sistem. Acest lucru protejează împotriva vizitelor nedorite – sistemul este absolut sigur, nu poate fi deschis din exterior ! Viitorul economiei de energie Ventilarea, reglarea climatului interior, umbrirea, siguranța și generarea de energie trebuie coordonate pentru a optimiza consumul de energie. Sistemele de deschidere și închidere controlate în mod automat, care operează ciclurile de ventilație naturală și sistemele de iluminare și de umbrire dependente de lumina naturală, asociate cu controlul încălzirii şi climatizării devin din ce în ce mai importante. Prin introducerea ferestrelor ți ușilor în sistemul de control al clădirii nu numai că se optimizează consumul de energie, ci se realizează și răcorirea pe timpul nopții a clădirii, prin intermediul deschiderii controlate. Scopul Schüco este de a conecta toate elementele mobile pentru controlul automat al tuturor elementelor active ale anvelopei unei clădiri. Ca rezultat, potențialul energetic al anvelopei clădirii poate fi exploatat integral. Pentru modernizarea clădirilor este adecvat sistemul de control wireless Schüco, care permite automatizarea fără cablare. Prin controlul prin smartphone este posibilă operarea elementelor mobile și de protecție solară, protecția anti-orbire, controlul luminii și reglarea climei. De asemenea, ușile liftant- glisante din oțel Jansen sunt disponibile și ca soluții speciale cu acționare electrică.

DESIGN – INDIVIDUAL CU CARACTER DISTINCTIV

Sistemele noastre glisante oferă posibilitatea adaptării formei, funcției, culorii și tehnologiei conform dorințelor beneficiarului, astfel încât acestea să poată fi combinate armonios cu ferestrele –lucru care creează o individualitate vizibilă. Fiecare clădire primește astfel un caracter distinctiv. Opțiuni de deschidere și design versatile Sistemele glisante Schüco și Jansen conving nu numai datorită funcționalității lor perfecte, ci și datorită opțiunilor versatile de deschidere. Următoarele patru variante disponibile oferă posibilități de proiectare speciale:

 • Uși glisante
 • Uși liftant -glisante
 • Uși glisante rabatabile (ușă PASK)
 • Uși pliante

Ușile glisante pot fi adaptate perfect la designul și arhitectura unei case datorită existenței unei palete coloristice diverse și a unei game diverse de profile . Acest lucru are ca rezultat o imagine armonioasă a tâmplăriilor dar și posibilitatea realizării unor accente vizuale și evidențieri de imagine. Uși glisante – pasaje generoase Ușile glisante Schüco rulează aproape fără zgomot pe șinele din oțel inoxidabil rezistente la coroziune. În plus, se pot realiza tipologii diverse, de exemplu foile mobile pot fi împinse toate în aceeași parte, pentru o deschidere cât mai mare. Toate elementele ușii glisante rulează pe un singur nivel. Avantajele dvs.: ușile nu ies în perimetrul camerei. Cu acest design de economisire a spațiului, Schüco creează spațiu interior mai larg, lăsând libertate pentru designul interior. Pentru a acoperi deschiderea dorită, pot fi combinate până la șase cercevele, după cum se dorește. Ușile glisante se pot utiliza ș pentru amenajări interioare transparente și flexibile. Datorită varietății mari de culori, oricând se poate găsi culoarea adecvată care să fie asortată cu amenajarea interioarelor. Ușile liftant- glisante – etanșeitate excelentă Uşile liftant-glisante realizate din aluminiu și oțel nu sunt doar ușor de utilizat, ele conving și prin etanșeitatea ridicată, oferind cea mai bună izolare termică și fonică și asigurând rezistența antiefracţie pentru o securitate suplimentară. Ușile liftant-/glisante Schüco și Jansen pot fi deschise din lateral sau din mijloc. Până la trei șine de rulare permit o lățime de deschidere mare, creând astfel spații de locuit cu luminozitate optimă. Uși glisante rabatabile (PASK) Aceste uşi oferă o combinație între ușile glisante și ferestrele oscilobatante, fiind caracterizate prin operare ușoară. Se poate deschide cerceveaua în poziție inclinată, pe spate, pentru ventilație, sau se poate deschide întreaga suprafață prin glisare. La exterior, cercevele sunt coplanare cu tocul, garantând etanșarea optimă a acestui tip de ușă. Ușile PASK se pot realiza doar din sisteme de aluminiu de la Schüco. Ușile pliante –un adevărat miracol pentru spațiu Ușile pliante de la Schüco și Jansen permit deschiderea aproape completă a pereților de sticlă, realizând o economie spațială reală. Toate elementele pot fi pliate rapid și convenabil în pachete înguste. Profilele suple din aluminiu sau din oțel  asigură o lățime vizibilă îngustă și rezultatul este realizarea unor pereți pliabili robuşti, rezistenți. Ușile pliante pot fi utilizate atât în interior cât și pentru exterior. Uşi pliante cu grad ridicat de izolare pentru exterior: Ușile pliante se manevrează foarte ușor, pot fi pliate în interior sau în exterior, în dreapta și/sau stânga. Cercevelele glisează aproape fără zgomot pe calea de rulare. Cu un ghidaj sigur sus și jos, ușile pliante creează o legătură perfectă între exterior și interior. Uși pliante neizolate pentru interior: Acestea sunt utilizate în zone în care nu este necesară izolare termică. Ușile pliante pot deschide complet un ”perete” și sunt alegerea perfectă pentru extinderea spațiului de locuit și de birou. Multitudine de culori fără limite Datorită gamei  largi de culori disponibile pentru finisarea profilelor  din sistemele glisante de la Schüco si Jansen creativitatea amenajării interioarelor este practic neîngrădită. Suprafețele profilelor pot fi colorate diferit la interior față de exterior, după cum se dorește.

VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI

FORMULAR DE CONTACT

Partner
finden